MaFiRaWiki:Zanikanje odgovornosti

Iz MaFiRaWiki

Splošne izjave

  • MaFiRaWiki uporabljate na lastno odgovornost!
  • MaFiRaWiki ne jamči za pravilnost člankov!


Struktura MaFiRaWiki omogoča vsakomur s spletno povezavo in spletnim brskalnikom spreminjanje njene vsebine. Zato bodite pozorni, da ni nobenega jamstva o tem, da je katerakoli od vsebin enciklopedije strokovno pregledana in potrjena s strani strokovnjakov z ustreznim znanjem na posameznem področju.

To ne pomeni, da v MaFiRaWiki ne boste našli uporabnih informacij, vendar pa vas opozarjamo, da MaFiRaWiki NE JAMČI na kakršenkoli način za pravilnost vsebine. Mogoče je, da je bil katerikoli del vsebine pred kratkim spremenjen oziroma dopolnjen, podvržen vandalizmu ali ga je spremenil nekdo, katerega mnenje ne ustreza trenutnemu stanju strokovnega znanja na področju, glede katerega potrebujete informacijo. Trudimo se izboljšati načine izbire in odobritve zanesljivejših različic prispevkov, vendar kljub temu nikakor ne moremo jamčiti za njihovo pravilnost.

Nihče od avtorjev in drugih oseb, ki prispevajo vsebine, sponzorjev, administratorjev, sistemskih upraviteljev ali drugih oseb, povezanih z MaFiRaWiki ne odgovarja ali kako drugače jamči za objavo katerekoli nepravilne ali nezakonite vsebine ali za posledice vaše uporabe vsebine na teh spletnih straneh ali z njimi povezanih spletnih straneh.

Posebej vas opozarjamo na dejstvo, da je ponujena vsebina na razpolago brezplačno na podlagi licence Creative Commons ter da z njeno uporabo ne morete imeti nikakršnih zahtevkov (posredno ali neposredno) do lastnikov oziroma uporabnikov tega spletišča, lastnikov strežnikov, na katerih se spletišče nahaja, posameznih oseb, ki so prispevale vsebino, administratorjev, sistemskih upraviteljev ali do drugih oseb, ki so na kakršenkoli način povezane s tem projektom. Več o tem je zapisano na strani o avtorskih pravicah.

Prav tako nihče na MaFiRaWiki ni kazensko odgovoren za spremembe ali odstranitev informacij, ki ste jih vi shranili na MaFiRaWiki.


Hvala za čas, ki ste si ga vzeli, da ste prebrali pojasnila na tej strani.

Veliko užitkov pri uporabi MaFiRaWiki.

Osebna orodja