Kategorija pogovor:MaFiRa

Iz MaFiRaWiki

(Razlika med različicami)
Različica od 08:01, 22 december 2005
AndrejBauer (Pogovor | prispevki)
Mathematica extension
← Prejšnja različica
Trenutna različica
TomazPisanski (Pogovor | prispevki)
MaFiRa - splošne strani
Vrstica 2: Vrstica 2:
Če bi hoteli, bi si lahko naredili Mathematica extension, ki bi bil zelo prikladen za vstavljanje kakšnih slik in izračunov (ki bi bili prikazani kot slike). Ne vem pa, ali nam naša licenca to dovoljuje, ker bomo v bistvu omogočili, da vsakdo z interneta računa z našo Mathematico. Sicer bodo funkcije, ki jih lahko uporabi, zelo omejene in tudi rezultat bo predstavljen kot slika, tako da to ne bo zares praktično. Predlagam, da extension naredimo, in se začnemo sekirati šele, ko ga bo kdo začel uporabljati kot računsko orodje. [[Uporabnik:AndrejBauer|AndrejBauer]] 09:01, 22 december 2005 (CET) Če bi hoteli, bi si lahko naredili Mathematica extension, ki bi bil zelo prikladen za vstavljanje kakšnih slik in izračunov (ki bi bili prikazani kot slike). Ne vem pa, ali nam naša licenca to dovoljuje, ker bomo v bistvu omogočili, da vsakdo z interneta računa z našo Mathematico. Sicer bodo funkcije, ki jih lahko uporabi, zelo omejene in tudi rezultat bo predstavljen kot slika, tako da to ne bo zares praktično. Predlagam, da extension naredimo, in se začnemo sekirati šele, ko ga bo kdo začel uporabljati kot računsko orodje. [[Uporabnik:AndrejBauer|AndrejBauer]] 09:01, 22 december 2005 (CET)
 +
 +== MaFiRa - splošne strani ==
 +
 +Predlagam, da na to mesto prenesemo vso diskusijo v zvezi z oblikovanjem sistema MaFiRa. Za začetek sem poskusil vse relevantne strani postaviti tudi v to kategorijo. Ali jih nimamo že preveč?[[Uporabnik:TomazPisanski|TomazPisanski]] 01:45, 9 januar 2006 (CET)

Trenutna različica

Mathematica extension

Če bi hoteli, bi si lahko naredili Mathematica extension, ki bi bil zelo prikladen za vstavljanje kakšnih slik in izračunov (ki bi bili prikazani kot slike). Ne vem pa, ali nam naša licenca to dovoljuje, ker bomo v bistvu omogočili, da vsakdo z interneta računa z našo Mathematico. Sicer bodo funkcije, ki jih lahko uporabi, zelo omejene in tudi rezultat bo predstavljen kot slika, tako da to ne bo zares praktično. Predlagam, da extension naredimo, in se začnemo sekirati šele, ko ga bo kdo začel uporabljati kot računsko orodje. AndrejBauer 09:01, 22 december 2005 (CET)

MaFiRa - splošne strani

Predlagam, da na to mesto prenesemo vso diskusijo v zvezi z oblikovanjem sistema MaFiRa. Za začetek sem poskusil vse relevantne strani postaviti tudi v to kategorijo. Ali jih nimamo že preveč?TomazPisanski 01:45, 9 januar 2006 (CET)

Osebna orodja