Šifriranje datoteke (Windows)

Iz MaFiRaWiki

(Razlika med različicami)
Različica od 13:28, 31 oktober 2006
Glavanv (Pogovor | prispevki)

← Prejšnja različica
Različica od 13:30, 31 oktober 2006
Glavanv (Pogovor | prispevki)

Naslednja različica →
Vrstica 1: Vrstica 1:
-Uporabniki OS Windows XP profesional lahko s pomočjo šifrirnega datotečnega sistema EFS (Encypting File System), datteke in mape šifriramo.+Uporabniki OS Windows XP profesional lahko s pomočjo šifrirnega datotečnega sistema EFS (Encypting File System), datoteke in mape šifriramo. Šifriranje nam omogoči zaščito datotek tako, da jih lahko odpira le uporabnik, ki je datoteke šifrariral. Tudi administratorju je dostop do teh datotek onemogočen.
-Šifriranje lahko izvedemo na posamezni datotei ali na mapi ali na vseh naših mapah. +Šifriranje lahko izvedemo na posamezni datoteki ali mapi.
-omejitev se pojavi le na mapah s sistemskim atibutom in na mapah, ki se nahajajo na c:\Windows.+Omejitev se pojavi le na mapah s sistemskim atibutom in na mapah, ki se nahajajo na c:\Windows.

Različica od 13:30, 31 oktober 2006

Uporabniki OS Windows XP profesional lahko s pomočjo šifrirnega datotečnega sistema EFS (Encypting File System), datoteke in mape šifriramo. Šifriranje nam omogoči zaščito datotek tako, da jih lahko odpira le uporabnik, ki je datoteke šifrariral. Tudi administratorju je dostop do teh datotek onemogočen.

Šifriranje lahko izvedemo na posamezni datoteki ali mapi.

Omejitev se pojavi le na mapah s sistemskim atibutom in na mapah, ki se nahajajo na c:\Windows.

Osebna orodja