Pogovor:Delo z okni (Windows)

Iz MaFiRaWiki

Pogledal sem stran in se sprasujem zakaj so besedila v okvirčkih? Prvi screen shoot naslovne vrstice se mi zdi precej prevelik, saj zasede skoraj celo stran. Bel prazen prostor na sliki je namenjen ...? :-) Mogoče bi bilo boljše postaviti celotno okno naenkrat....recimo screen shoot moj računalnik v običajni velikosti, kjer lahko vidimo vse opisano hkrati? pa sej, samo povem svoje mnenje....--MihelecD 18:30, 21 september 2006 (CEST)

Dragi sošolec, žal nimamo vsi velike "kilometrine" pri delu z računalniki, zato bi bilo mogoče smotrno, da si pomagamo med seboj in ne samo kritiziramo. Jasna Lampe

Čisto drugače bi bilo, če bi k stvari pristopil npr. vidim da imaš težave, če rabiš nasvet in pomoč ti lahko pomagam. Jasna Lampe

Jasna tudi jaz sem pri urejanju in izgledu wikija popolni začetnik. Moj zgornji pogovor je bil zgolj dobronamerna pripomba na prvo sliko, sicer pa ne vem ce si videla prejsne verzije...vmes so bile tudi rdece verzije, pac umetniska svoboda bi rekli pa, pustiva to. Nisem nameral vsiljevati mnenja, kaj sele oblike. Kaj bi le bilo, ce bi mogoce kdo začel spreminjat obliko ...rajsi sm kej napisal sem, zato pa je pogovor. Sedaj mi je izgled članka kul, ne bi nic dopisal. Sam bi bil vesel, ce bi tudi ti kdaj kasno pripomnila na članke, ker samo tako lahko kaj boljšega naredimo. Mi je pa kar malo žal, da sem sploh kej drezu. Vcasih so pripombe dobrodošle, vsaj meni pridejo prav. Pa ne bodimo tako ocutljivi. Začenjam upoštevati tvoje nasvete, zato tukaj pisanje med nama iz vljudnostih zaključujem. No hard feelings.--MihelecD 21:07, 22 september 2006 (CEST)

Dragi Mihelec mislim da je čas da zakopljeva najino "bojno sekiro" in kakšno rečeva v živo, kaj praviš?Jasna Lampe 10:56, 27 september 2006 (CEST)

Mojca, pisava z modro in rdečo v besedilu ni dobra, ker naj bi ti dve barvi pomenili modra-povezavo na drug članek, rdeča pa, da bo (naj bi) pod tem geslom nastal članek...ki se, seveda kasneje sama spremeni v modro. Tako pa klikam na tvojem članku, pa me ne pelje nikamor. Na primer: http://wiki.fmf.uni-lj.si/wiki/Pogovor:Operacijski_sistemi_in_ra%C4%8Dunalni%C5%A1ka_omre%C5%BEjaMihelecD 13:02, 3 oktober 2006 (CEST)

Ne uporabljajte barv.

Ne uporabljajte barv. Ne uporabljajte HTML, razen kadar je to nujno potrebno. Wiki že zna sam pravilno prikazati naslove, podnaslove in poudarjeno besedilo. Hvala. AndrejBauer 15:10, 3 oktober 2006 (CEST)

Ok, potem pa še: ne številčite ničesar na roko (na primer razdelkov v članku) in ne opremljajte naslovov z ukazi za krepi ali ležeči tisk. Naslov ali podnaslov se napiše takole:

=Naslov=
==Podnaslov==
===Podpodnaslov===
====Podpodpodnaslov====

V naslovu je samo besedilo in nič drugega. Hvala, AndrejBauer 13:17, 5 oktober 2006 (CEST)

Osebna orodja